Appareils et accessoires
Classic beef burgers (MEATER+®)
Préparation 25min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
934.6 mg
Protides
45.5 g
Calories
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Lipides
19.1 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
39.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
MEATER+®
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
S'mores cupcakes
2h 40min
Lok Lok (skewers) with Peanut Sauce
1h
Classic beef burgers
1h
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Tuatua fritters
45min
Pulled pork burger
5h
Classic beef burgers
1h
Stir-fry beef bowl
35min
Hamburgers
30min
Mini chicken pies
1h 20min
Chicken pesto pasta
30min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55min