Dukkah-egg med asparges og feta

Dukkah-egg med asparges og feta

Pas d’évaluation
Préparation 15min
Total 30min
2 porsjoner

Ingrédients

  • pistasjnøtter, uten skall, usaltet
    50 g
  • sesamfrø
    20 g
  • korianderfrø
    1 ss
  • spisskummenfrø
    2 ss
  • salt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • fetaost, laget på kumelk delt i biter
    100 g
  • melk, alle typer
    30 g
  • vann
    500 g
  • egg avkjølte
    4
  • asparges, grønn endene kuttet av
    1 - 2 bunt
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra for drypping (valgfritt)
    1 ss
  • glutenfritt brød ristet, til servering
    2 skiver

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Sodium 1285.4 mg
Protides 36.8 g
Calories 3233.5 kJ / 769.5 kcal
Lipides 59.1 g
Fibre 8.2 g
Graisses saturées 13.9 g
Glucides 20.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer