Soppragu med polentatoast
TM31 TM5 TM6

Soppragu med polentatoast

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Polentatoast

  • nøytral olje, til smøring
  • 750 g vann
  • 150 g polentamel (se tips)
  • ¼ ts timian, tørket
  • 1 ts salt
  • 1 klype malt svart pepper

Soppragu

  • 50 g parmesanost, delt i biter (3 cm)
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ½ ss smør, usaltet
  • 1 ss "extra virgin" olivenolje, pluss ekstra til smøring
  • 3 vårløk, delt i tynne skiver
  • 500 g sopp, fersk, delt i biter, i fire eller hele, avhengig av størrelse (se tips)
  • 1 ss sitronsaft
  • 5 ss kremfløte, 35 % fett
  • ½ ts salt
  • 1 klype malt svart pepper
  • 3 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader, delt i små biter, til pynt

Infos nut.
par 1 porsjon
Calories
1159 kJ / 276 kcal
Protides
9.1 g
Glucides
18.9 g
Lipides
16.8 g
Fibre
3.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives