Pumpkin soup
TM5 TM6

Pumpkin soup

4.3 (1.3K évaluations )

Ingrédients

  • 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
  • 20 g butter
  • 500 g pumpkin, peeled, cut into pieces
  • 1 carrot, cut into pieces
  • 500 g water, adjust to taste
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 30 g pouring (whipping) cream (optional)
  • 2 pinches salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • fresh basil, leaves only, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
632.2 kJ / 150.5 kcal
Protides
3.8 g
Glucides
14.5 g
Lipides
7.7 g
Graisses saturées
4.7 g
Fibre
5 g
Sodium
335.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives