Pumpkin soup

Pumpkin soup

4.3 1.3K évaluations
Préparation 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • brown onion (approx. 180 g), cut into halves
    1
  • butter
    20 g
  • pumpkin peeled, cut into pieces
    500 g
  • carrot cut into pieces
    1
  • water adjust to taste
    500 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • pouring (whipping) cream (optional)
    30 g
  • salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • fresh basil leaves only, for garnishing

Infos nut. par 1 portion

Calories 150.5 kcal / 632.2 kJ
Protides 3.8 g
Lipides 7.7 g
Glucides 14.5 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 4.7 g
Sodium 335.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...