Appareils et accessoires
Pumpkin soup
Préparation 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
butter20 g
-
pumpkin peeled, cut into pieces500 g
-
carrot cut into pieces1
-
water adjust to taste500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream (optional)30 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh basil leaves only, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
95.8 mg
Protides
2 g
Calories
473.6 kJ /
113.2 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
12.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Manifesto
202 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Nourish
29 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Stack up the savings
117 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
The Basic Cookbook
183 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
The Basic Cookbook
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Your Cookidoo® Souper Star
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Zucchini slice
45min
Chicken and sweet corn soup
30min
Pumpkin risotto with bacon
40min
ANZAC biscuits
40min
Shepherd's pie
55min
Vegetable stock paste
30min
Mashed potatoes
40min
Minestrone
40min
Cream of mushroom soup
20min
Steamed rice
25min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Classic mushroom risotto
30min