
Appareils et accessoires
Red Velvet Cupcakes and Cake Pops
Préparation 1h
Total 2h 30min
32 pieces
Ingrédients
Batter
-
buttermilk8 oz
-
vegetable oil4 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
sugar10 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
red food coloring1 tsp
-
large eggs3
-
all-purpose flour12 oz
-
unsweetened cocoa powder2 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
baking soda1 tsp
-
salt½ tsp
Frosting
-
unsalted butter cubed16 oz
-
cream cheese cubed6 oz
-
vanilla1 tsp
-
confectioners sugar20 oz
Assembly
-
white chocolate chips divided16 oz
-
coconut oil divided1 ½ tsp
-
edible cake decorations to decorate
Infos nut. par 1 piece
Calories
424 kcal /
1774 kJ
Protides
3 g
Lipides
27 g
Glucides
44 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
15 g
Sodium
148 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Bone Appétit
12 Recettes
États-Unis
États-Unis