
Appareils et accessoires
Chocolate Cake Pops
Préparation 50min
Total 4h 50min
20 pieces
Ingrédients
Chocolate Cake
-
dry-roasted peanuts3 ½ oz
-
pitted dates halved4 oz
-
large eggs2
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
buttermilk7 oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
cocoa powder1 oz
-
baking soda1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
Cake Pops
-
freeze-dried raspberries1 tbsp
-
dry-roasted peanuts1 oz
-
crunchy peanut butter unsweetened3 ½ oz
-
dark chocolate in pieces (see Tip)14 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
unsweetened shredded coconut (optionnel) raw or toasted, to coat
-
sugar sprinkles, colored (optionnel) to decorate
Infos nut. par 1 piece
Calories
271.7 kcal /
1136.8 kJ
Protides
5.8 g
Lipides
19.2 g
Glucides
21.5 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
6.3 g
Sodium
126.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Bake Sale
11 Recettes
États-Unis
États-Unis

Cookidoo Kids Corner - Chocolate
5 Recettes
États-Unis
États-Unis