Chocolate Cake Pops

Chocolate Cake Pops

4.2 13 évaluations
Préparation 50min
Total 4h 50min
20 pieces

Ingrédients

Chocolate Cake
  • dry-roasted peanuts
    3 ½ oz
  • pitted dates halved
    4 oz
  • large eggs
    2
  • neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower
    1 oz
  • vanilla extract
    1 tsp
  • buttermilk
    7 oz
  • all-purpose flour
    3 ½ oz
  • cocoa powder
    1 oz
  • baking soda
    1 tsp
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    1 - 2 pinches
Cake Pops
  • freeze-dried raspberries
    1 tbsp
  • dry-roasted peanuts
    1 oz
  • crunchy peanut butter unsweetened
    3 ½ oz
  • dark chocolate in pieces (see Tip)
    14 oz
    14 oz white chocolate, in pieces (see Tip)
  • neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower
    1 ½ oz
  • unsweetened shredded coconut (optionnel) raw or toasted, to coat
  • sugar sprinkles, colored (optionnel) to decorate

Infos nut. par 1 piece

Calories 271.7 kcal / 1136.8 kJ
Protides 5.8 g
Lipides 19.2 g
Glucides 21.5 g
Fibre 4.3 g
Graisses saturées 6.3 g
Sodium 126.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...