
Appareils et accessoires
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
Préparation 20min
Total 1h 20min
12 portions
Ingrédients
Corn Cake
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease3 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
sweetened condensed milk (approx. 1 can)14 oz
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
large eggs4
-
fresh sweet corn kernels from 6 fresh corn cobs (see Tip)
-
baking powder1 tbsp
Eggnog Sauce
-
whole milk17 ½ oz
-
sugar3 ½ oz
-
baking soda1 pinch
-
cinnamon stick (approx. 2 in.)½
-
whole clove1
-
egg yolks from large eggs6
-
vanilla extract, natural½ tsp
-
rum2 ½ oz
Assembly
-
fresh mixed berries
Infos nut. par 1 portion
Calories
356 kcal /
1490 kJ
Protides
10 g
Lipides
14 g
Glucides
45 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
8 g
Sodium
253 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
États-Unis
États-Unis