Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
TM6 TM5 TM31

Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache

4.6 (112 évaluations )

Ingrédients

Dark chocolate ganache

  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 600 g dark chocolate (50% cocoa), cut into pieces

Chocolate cake

  • 185 g salted butter, softened, cut into pieces, plus extra to grease
  • 275 g plain flour
  • 450 g brown sugar
  • 90 g Dutch cocoa powder
  • 2 tsp bicarbonate of soda
  • 280 g warm water
  • 90 g canola oil
  • 1 ½ tsp instant coffee (see Tips)
  • 3 eggs
  • 1 ½ tsp natural vanilla extract
  • 195 g buttermilk

Infos nut.
par 1 slice
Calories
2207.5 kJ / 525.6 kcal
Protides
7 g
Glucides
51.5 g
Lipides
33.2 g
Graisses saturées
17.6 g
Fibre
2.1 g
Sodium
273.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives