Mushroom Fettuccini

Mushroom Fettuccini

4.5 178 évaluations
Préparation 10min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese rinds cubed
    3 oz
  • fresh parsley leaves and tender stems
    1 oz
  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • garlic clove
    1
  • fresh shiitake mushrooms sliced
    10 oz
  • vegetable stock
    6 oz
  • unsalted butter in pieces
    2 oz
  • extra virgin olive oil divided
    1 ½ oz
  • salt divided, plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    ¼ tsp
  • water
    45 oz
  • fettuccini
    10 oz
  • truffle oil white, to taste
    1 - 2 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 690 kcal / 2887 kJ
Protides 20 g
Lipides 40 g
Glucides 64 g
Fibre 6 g
Graisses saturées 14 g
Sodium 988 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...