Mushroom Fettuccini
TM6 TM5

Mushroom Fettuccini

4.4 (162 évaluations )

Ingrédients

  • 3 oz Parmesan cheese rinds, cubed
  • 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 1 garlic clove
  • 10 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
  • 6 oz vegetable stock
  • 2 oz unsalted butter, in pieces
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
  • 45 oz water
  • 10 oz fettuccini
  • 1 - 2 oz truffle oil, white, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2887 kJ / 690 kcal
Protides
20 g
Glucides
64 g
Lipides
40 g
Graisses saturées
14 g
Fibre
6 g
Sodium
988 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives