Pulled Pork Burgers

Pulled Pork Burgers

4.3 35 évaluations
Préparation 20min
Total 4h 50min
6 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    2
  • boneless pork shoulder, sinew free trimmed (5-6 lg. pieces)
    28 oz
  • yellow onions sliced in half moons (¼ in.)
    4 oz
  • fresh rosemary, leaves only
    1 sprig
  • water
    8 oz
  • apple cider vinegar
    6 oz
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • salt to taste, plus extra to season
    ½ tsp
  • barbecue sauce divided, to taste, plus extra to serve
    18 oz
  • ground black pepper to season, to taste
  • lettuce leaves to serve
  • burger buns
    6
  • red onion sliced in half moons (¼ in.), to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 432 kcal / 1807 kJ
Protides 27 g
Lipides 18 g
Glucides 39 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 6 g
Sodium 847 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...