Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
ou 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
ou 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- mátové listy, na ozdobu
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 38 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 1.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Stracciatello-mandlový dezert
5min
Hrušky v červeném víně
Pas d’évaluation
Banánový dort s vaječným likérem
11h 40min
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Pas d’évaluation
Meruňkový likér
25min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2h 40min
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20 min
Dvoubarevný dezert z tvarohu a avokáda
10min
Chai sirup
35min
Panna cotta
6h 15min
Čokoládová panna cotta
4h 5min
Mini cheesecaky ve skleničce
4h