Taiwanese three cup chicken
TM5 TM6

Taiwanese three cup chicken

4.3 (88 évaluations )

Ingrédients

  • 3 garlic cloves
  • 10 g fresh ginger root, thinly sliced
  • 10 g fresh chillies, deseeded and cut into pieces
  • 10 g sesame oil, toasted
  • 800 g chicken legs, skin on, bone in, cut into pieces (3-4 cm)
  • 20 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 15 g dark soy sauce
  • 15 g rock sugar
  • 30 g light soy sauce
  • 1 sprig fresh basil, leaves only

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1382 kJ / 330 kcal
Protides
42 g
Glucides
3 g
Lipides
15 g
Fibre
0.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives