
Appareils et accessoires
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
Préparation 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
Frittata
-
cooked chicken breast, skinless (approx. 180 g), cut in pieces (3 cm)1
-
olive oil10 g
-
large eggs4
-
spring onions thinly sliced3
-
fresh coriander leaves roughly chopped2 Tbsp
-
ras el hanout (optionnel) to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Vegetable Rice
-
red peppers quartered150 g
-
carrots cut in pieces70 g
-
onions quartered50 g
-
olive oil30 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
water750 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
basmati rice rinsed180 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
ground black pepper to taste
-
sumac (optionnel)¼ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
477 kcal /
2002 kJ
Protides
28 g
Lipides
19 g
Glucides
48 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
760 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Meals in Minutes
30 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande