Pepperoni Pretzel Bites
TM6 TM5

Pepperoni Pretzel Bites

4.5 (32 évaluations )

Ingrédients

Pretzel Dough

  • 30 g unsalted butter, diced
  • 220 g milk
  • 2 ¼ tsp dried instant yeast
    ou 25 g fresh yeast, crumbled
  • 350 g plain flour, plus extra for dusting
  • 50 g light brown sugar
  • 1 tsp garlic powder
  • ¼ tsp dried parsley
  • ¼ tsp dried basil
  • ¼ tsp dried oregano
  • 1 tsp fine sea salt

Tomato Sauce

  • 2 garlic cloves
  • 80 g onions, quartered
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 500 g passata
  • 1 Tbsp dried oregano
  • 2 tsp caster sugar
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Assembly

  • 250 g mozzarella, cut in batons (1 cm)
  • 80 g pepperoni, cut in strips (1 cm)
  • 700 g water, warm
  • 60 g bicarbonate of soda
  • coarse sea salt, for sprinkling
  • 40 g unsalted butter, diced

Infos nut.
par 1 piece
Calories
488 kJ / 117 kcal
Protides
4 g
Glucides
12 g
Lipides
6 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
228 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives