Appareils et accessoires
Rogge flatbreads
Préparation 20min
Total 2h 10min
8 stuks
Ingrédients
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optionnel) volgens smaak½ - 1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
9 g
Calories
1738 kJ /
415 kcal
Lipides
14 g
Fibre
4.8 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Duitse brunch
1h 15min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Gekruide noten
45min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Citroencake
2h
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Vegan cheeseburgers
10h
Gestoomde aardappelkroon
50min
Pitabrood
2h
Kerst stol
2h 20min