Appareils et accessoires
Gluten-Free Pasta
Préparation 45min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
cassava flour plus extra to dust4 oz
-
cornstarch4 oz
-
brown rice flour2 oz
-
guar gum2 tsp
-
large eggs3
-
water2 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to boil with pasta
-
water to boil pasta
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
8 g
Calories
1598 kJ /
382 kcal
Lipides
11 g
Fibre
3 g
Glucides
62 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fresh Pasta Homemade
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Eggplant Massaman Curry
Pas d’évaluation
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Kimchi Sauce
20min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1h 30min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Gluten Free Focaccia Bread
1h
Gluten-Free Monkey Bread
1h 45min
Gluten-Free Banana Bread
55min