Appareils et accessoires
Lemon and coconut blondies
Préparation 10min
Total 40min
16 portions
Ingrédients
-
unsalted butter for greasing
-
white sugar300 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs4
-
shredded coconut plus extra for sprinkling80 g
-
plain flour230 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
vegetable oil40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
25.2 mg
Protides
3.8 g
Calories
1381.9 kJ /
329 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
29.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simply Delicious
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
Salted caramel slice
2h 30min
ANZAC biscuits
40min
Caramel macadamia slice
45min
Basic muffin mix
30min
Apple shortcake
1h 50min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
ANZAC slice
1h 40min
Apple cinnamon muffins
40min
Apple and cinnamon muffins
35min
Too easy chocolate cake
50min