Appareils et accessoires
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
Préparation 35min
Total 2h 15min
8 portions
Ingrédients
Dough
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
dried instant yeast15 g
-
water warm320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil30 g
Lamb Filling
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing and greasing20 g
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
toasted pine nuts50 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
water100 g
-
sesame seeds4 tsp
-
natural yoghurt250 g
-
sumac1 Tbsp
-
fresh coriander leaves only½ bunch
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
20 g
Calories
2293 kJ /
548 kcal
Lipides
28 g
Fibre
4 g
Glucides
54 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A TASTE OF THE WORLD
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb Koftas
1h 30min
Pitta Bread
2h
Bagels
1h 20min
Pretzels
1h 35min
Mac and smoky cheese
1h 20min
Lamb and Leek Pie
2h
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2h
Lamb Kebobs
3h
Easy apple pie
45min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Baked Doughnuts
1h