Krydret marokkansk linsesuppe
TM6 TM5

Krydret marokkansk linsesuppe

4.3 ( 11 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g løg cut in halves
  • 40 g olivenolie
  • 1 tsk ingefær, stødt
  • 1 tsk koriander, stødt
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 1 tsk sød paprika
  • sort peber, stødt plus extra to taste
  • ½ tsk kanel, stødt
  • ½ tsk gurkemeje, stødt
  • ¼ tsk cayennepeber, stødt
  • ¼ tsk muskatnød, stødt
  • 750 g vand
  • 2 tsk med top grøntsagsfond
    ou 2 terninger grøntsagsbouillon (hver til 0,5 l)
  • 100 g røde linser, tørret
  • 800 g hakkede tomater
  • 1 knivspids salt adjust to taste
  • 2 - 3 kviste korianderblade, friske leaves only, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
236 kcal / 991 kJ
Protides
10 g
Lipides
12 g
Glucides
22 g
Fibre
6.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

Tout montrer