Appareils et accessoires
Cape Malay Chicken Curry
Préparation 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions halved60 g
-
sunflower oil30 g
-
cloves3
-
long red chilli halved, deseeded and sliced1
-
ground cinnamon to taste½ - ¾ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cardamom to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
ground white pepper to taste½ - 1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tsp
-
mango chutney2 Tbsp
-
water250 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
floury potatoes peeled, cut in bite-size pieces500 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces600 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
40 g
Calories
1496 kJ /
358 kcal
Lipides
9 g
Fibre
3.7 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
South African
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb Korma
4h
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Beef Madras
1h 30min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Saag
50min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Prawn Bhuna
30min
Lamb Keema with Peas
1h
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Chicken Akhni
1h 30min