Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 oz olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
ou 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Topping
- 12 oz eggplant, cut into ¼ in. rounds (approx. 1 lg. eggplant)
- 8 oz red onion, cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. onion)
- 1 garlic clove, halved
- 6 oz green bell pepper, cut into 2 in. pieces (approx. 1 lg. green pepper)
- 6 oz red pepper, cut into 2 in. strips
- olive oil, to drizzle
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground black pepper
- 10 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces
For Pizza
- 2 tbsp olive oil, plus extra to grease pan
- bread flour, to dust hands
- 2 tbsp capers (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 7389 kJ / 1766 kcal
- Protides
- 79 g
- Glucides
- 219 g
- Lipides
- 66 g
- Fibre
- 21 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1h
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Long Rise Pizza
20h
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
50min
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Pas d’évaluation
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45 min
Gerbeaud Cakes
1h 20min
Four Cheese Pizza
25min
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55min
Margherita Pizza
2h 10min