Appareils et accessoires
Wholemeal bread with green olives and za'atar
Préparation 15min
Total 2h
20 slices
Ingrédients
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
honey50 g
-
dried yeast3 tsp
-
wholemeal flour270 g
-
white flour plus extra for dusting250 g
-
eggs3
-
salt1 ½ tsp
-
za'atar plus extra for sprinkling3 tsp
-
green olives, pitted coarsley chopped (approx. 20 olives)60 g
-
water1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
3.1 g
Calories
481 kJ /
115 kcal
Lipides
6.1 g
Glucides
11.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1h 30min
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min
Baked spinach and eggs
35min
Coconut butter
5min
Walnut Bread
2h 45min
Yoghurt Bread
2h
Sardine Empanada
1h 40min
Cranberry and Clementine Cookie
25min
Turkish Flatbreads
2h 10min
Milk Bread
2h 20min