
Appareils et accessoires
Carrot and Parsnip Mash
Préparation 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
shallot quartered1 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)16 oz
-
parsnips cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water8 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
73.4 kcal /
307.1 kJ
Protides
1.5 g
Lipides
0.3 g
Glucides
17.4 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
0.1 g
Sodium
156.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis