Mini chicken pies
TM6 TM5 TM31

Mini chicken pies

4.7 (135 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4 x 4 cm)
  • 80 g brown onion, cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 40 g salted butter
  • 40 g plain flour
  • 40 g full cream milk
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 5 sheets ready-made puff pastry (see Tips)
  • 1 egg, lightly beaten

Infos nut.
par 1 portion
Calories
821.3 kJ / 195.5 kcal
Protides
6.6 g
Glucides
15.9 g
Lipides
11.5 g
Graisses saturées
6.3 g
Fibre
1.6 g
Sodium
223.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives