Appareils et accessoires
Mini chicken pies
Préparation 30min
Total 1h 20min
20 portions
Ingrédients
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (4 x 4 cm)400 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salted butter40 g
-
plain flour40 g
-
full cream milk40 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ready-made puff pastry (see Tips)5 sheets
-
egg lightly beaten1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
223.1 mg
Protides
6.6 g
Calories
821.3 kJ /
195.5 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
15.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi goreng
40min
Chocolate chip muffins
40min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Little lasagne cups
2h 50min
Harlequin custard
10min
Rosemary meat pies
3h 30min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Mac & cheese cups
1h 15min
Pikelets
35min
Too easy chocolate cake
50min
American-style pancakes
45min