Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 pórek, na větší kusy (cca 300 gramů)
- 100 gramů brambor, na větší kusy (1 brambora)
- 120 gramů cibule, na čtvrtky (1 cibule)
- 1 stroužek česneku
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 80 gramů)
- 1000 gramů drůbežího vývaru
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů rybího filé
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 481 kJ / 115 kcal
- Protides
- 10.83 g
- Glucides
- 9.7 g
- Lipides
- 3.9 g
- Fibre
- 2.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Koprová polévka
20min
Ředkvičková omáčka s křenem
Pas d’évaluation
Rybí míčky
35min
Rybí polévka se zeleninou
30min
Žampiónový krém s estragonem
Pas d’évaluation
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min
Francouzské máslo Montpellier
Pas d’évaluation
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45min
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Pas d’évaluation
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Pas d’évaluation
Cuketový krém s rybími plátky
40min
Krvavá Mary
5min