Mediterranean pastries
TM5 TM6

Mediterranean pastries

5.0 (3 évaluations )

Ingrédients

  • butter for greasing
  • 270 g puff pastry, ready rolled (approx. 24 x 40 cm)
  • 150 g medium-hard cheese, cut into pieces (3 cm) (e.g. Gruyère or Gouda)
  • 150 - 170 g canned artichoke hearts, drained
  • 60 g dried tomatoes in oil, drained
  • 200 g sour cream, 20% fat
  • 2 eggs
  • 20 basil leaves, fresh, cut into thin strips
  • ¼ tsp oregano, dried
  • ¾ tsp fine salt
  • ½ tsp freshly ground black pepper

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1731 kJ / 414 kcal
Protides
14 g
Glucides
21 g
Lipides
30 g
Fibre
5.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives