
Appareils et accessoires
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Préparation 15min
Total 2h 5min
4 portions
Ingrédients
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
498 kcal /
2084 kJ
Protides
17 g
Lipides
18 g
Glucides
68 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
8 g
Sodium
873 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
États-Unis
États-Unis