Gozleme Stuffed Pockets (Paul)

Gozleme Stuffed Pockets (Paul)

4.9 7 évaluations
Préparation 15min
Total 2h 5min
4 portions

Ingrédients

Dough
  • water
    5 ½ oz
  • active dry yeast
    1 ½ tsp
  • sugar
    2 tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    1 oz
  • plain yogurt unsweetened
    1 oz
  • salt
    ¾ tsp
  • all-purpose flour plus extra to dust
    11 oz
Filling
  • fresh baby spinach destemmed
    7 oz
  • yellow onions in pieces
    3 oz
  • neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower
    1 ½ oz
  • feta cheese in pieces
    6 oz
  • dried red pepper flakes
    ½ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 498 kcal / 2084 kJ
Protides 17 g
Lipides 18 g
Glucides 68 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 8 g
Sodium 873 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...