Mac and Cheese Muffins
TM6 TM5

Mac and Cheese Muffins

4.7 (70 évaluations )

Ingrédients

  • non-stick spray oil, to grease
  • 4 oz white cheddar cheese, cubed (1 in.)
    ou 4 oz aged yellow cheddar cheese, cubed (1 in.)
  • 4 oz Gruyère cheese, cubed (1 in.)
  • 28 oz water
  • 8 oz elbow macaroni
  • 1 ½ oz unsalted butter, divided
  • 4 oz cream cheese, cubed (½ in.)
  • 1 oz all-purpose flour
  • 1 large egg (optionnel)
  • 1 tsp salt, to taste
  • 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
  • 1 tsp white pepper, to taste
  • ⅛ tsp ground cayenne pepper, to taste (optionnel)
  • 10 oz whole milk
  • 1 oz panko bread crumbs

Infos nut.
par 1 portion
Calories
994.9 kJ / 237.8 kcal
Protides
9.4 g
Glucides
19.6 g
Lipides
13.5 g
Graisses saturées
7.8 g
Fibre
0.9 g
Sodium
374.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives