Appareils et accessoires
Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw
Préparation 5min
Total 40min
300 g
Ingrédients
-
500 g octu balsamicznego
-
100 g brązowego cukru
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
47.7 mg
Protides
0.9 g
Calories
1143.6 kJ /
273.3 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
PRZYPRAWY I DODATKI
10 Recettes
Pologne
Pologne
Vous pourriez aussi aimer...
Musztarda z suszonymi figami
8h
Konfitura z czerwonej cebuli
40min
Sos balsamiczny
25min
Malinowy winegret
72h
Oliwa toskańska
10min
Dressing hummusowy
5min
Cytrynowa chermoula (marynata)
15min
Carpaccio z kalarepy i jabłka z pesto pietruszkowym
25min
Ziemniaczki śródziemnomorskie
2h 30min
Sos majonezowy z chimichurri
10min
Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder
1h 30min
Dressing borówkowo-balsamiczny
5min