Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 gramů křenu, čerstvého, na čtvrtky
- 20 gramů bílého chleba, toastového
- 100 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové, domácí
ou 1 kostka hovězího bujónu - 400 gramů brambora, na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů smetany
- pažitka, na ozdobení
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1130 kJ / 270 kcal
- Protides
- 5.45 g
- Glucides
- 32.15 g
- Lipides
- 12.83 g
- Fibre
- 4.63 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Fazolková polévka
35min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Polévka z růžičkové kapusty
45min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1h
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min
Chlebová pivní polévka
30min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min