Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 gramů křenu, čerstvého, na čtvrtky
- 20 gramů bílého chleba, toastového
- 100 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové, domácí
ou 1 kostka hovězího bujónu - 400 gramů brambora, na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů smetany
- pažitka, na ozdobení
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1130 kJ / 270 kcal
- Protides
- 5.45 g
- Glucides
- 32.15 g
- Lipides
- 12.83 g
- Fibre
- 4.63 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Lišková polévka
1h 40min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Chlebová pivní polévka
30min
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Kedlubnová polévka
35min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Fazolová polévka s klobásou
35min