Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 gramů nakládaných okurek, neboli kvašáků nebo rychlokvašek
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 stroužek stroužky česneku
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí
ou 2 kostky zeleninového bujónu, domácí - 1 čajová lžička soli
- 5 kuliček nového koření
- 2 bobkové listy
- 200 gramů brambor, na kostičky
- 250 gramů zakysané smetany
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 885 kJ / 211 kcal
- Protides
- 3.33 g
- Glucides
- 14.25 g
- Lipides
- 15.83 g
- Fibre
- 1.56 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Zabijačková černá polévka
35min
Fazolková polévka
35min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35min
Lasagne s kysaným zelím
1h 50min
Chlebová pivní polévka
30min
Parmazánová polévka s rýží
25min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min
Polévka Bloody Mary
Pas d’évaluation
Křenová polévka s bramborami
30min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Žampiónová krémová polévka
20min