Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 gramů nakládaných okurek, neboli kvašáků nebo rychlokvašek
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 stroužek stroužky česneku
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí
ou 2 kostky zeleninového bujónu, domácí - 1 čajová lžička soli
- 5 kuliček nového koření
- 2 bobkové listy
- 200 gramů brambor, na kostičky
- 250 gramů zakysané smetany
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 885 kJ / 211 kcal
- Protides
- 3.33 g
- Glucides
- 14.25 g
- Lipides
- 15.83 g
- Fibre
- 1.56 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Lišková polévka
1h 40 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Fazolková polévka
35 min
Dršťková polévka
1h
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1h
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Pikantní fazolová polévka
11h
Křenová polévka s bramborami
30 min
Kedlubnová polévka
35 min