Appareils et accessoires
Piadina uit Emilia Romagna
Préparation 10min
Total 15min
6 porties
Ingrédients
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
2711 kJ /
648 kcal
Protides
24.5 g
Glucides
67 g
Lipides
33.2 g
Fibre
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Matzeballen
Pas d’évaluation
Charoset
15min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Pierogi met vlees
1h
Hazelnootijs
Pas d’évaluation
Dropijs
8h 30min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Koffielikeur
40min
Gestoomd volkorenbrood
2h