Appareils et accessoires
Pizza Margherita
Préparation 25min
Total 2h 10min
4 porties
Ingrédients
Pizzadeeg
-
extra vergine olijfolie
-
water op kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
broodbloem400 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
Beleg van de Margherita
-
mozzarella in stukken200 g
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
zout naar smaak2 - 3 snuifjes
-
extra vergine olijfolie1 el
-
verse basilicumbladeren in stukken10 - 15
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20 g
Calories
2544 kJ /
607 kcal
Lipides
24 g
Fibre
4 g
Glucides
78 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Chocolade babka
3h
Engelse brunch
Pas d’évaluation
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Scandinavische hamburger
4h 10min
Citroenslush
10min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Pizzadeeg
1h
Pâté in korst
10h
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Vegan cheeseburgers
10h