Versions compatibles
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 150 gramů vody
- 800 gramů brambor, oloupaných, na plátky (0.5 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele, omyté a osušené
- 200 gramů gorgonzoly, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 100 gramů mléka, nebo podle potřeby
- Infos nut.
- par 100 gramů
- Calories
- 502 kJ / 120 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 11.8 g
- Lipides
- 5.7 g
- Fibre
- 1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Smetanové brambory se špenátem
50 min
Rychlé makaróny z trouby
1h 10min
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30 min
Batátové lívance s chilli salsou
40 min
Gnocchi s avokádem
20 min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 min
Gnocchi trikolóra
25 min
Farfalle v italských barvách
30 min
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20 min
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25 min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 min