![Makis façon burrito Makis façon burrito](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a05ee91f946e98e62785b37ea0894d96/Derivates/f6b21bb39992e0ae1a68b4c3ef9c32a7d6579c75.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 100 g de carotte
- 200 g de concombre
- 1000 g d'eau
- 250 g de riz à sushi
- 4 c. à soupe de vinaigre
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 avocat
- 100 g de saumon fumé, en morceaux
- 50 g de fromage à tartiner
- 100 g de mayonnaise
-
20
g de sauce sriracha
or 20 g de sauce chili - 100 g de thon en boîte au naturel, égoutté
- 2 pincées de poivre moulu
- 4 feuilles de nori
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2584.9 kJ / 617.8 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 62.5 g
- Fat
- 33.5 g
- Saturated Fat
- 6.6 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 1334.2 mg
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