Cheesecake aux perles de tapioca
TM6

Cheesecake aux perles de tapioca

3.0 (2 ratings)

Ingredients

  • 1590 g d'eau, et de l'eau glacée
  • 50 g de perles de tapioca
  • 545 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1 c. à soupe de vinaigre
  • 100 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
  • 200 g de biscuits secs
  • 750 g de fromage à tartiner
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 4 œufs

Nutrition
per 1 part
Calories
3577.8 kJ / 855.1 kcal
Protein
10.7 g
Carbohydrates
89.2 g
Fat
52.3 g
Saturated Fat
28.6 g
Fibre
0.4 g
Sodium
536.1 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes