
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de carottes en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile végétale
- 150 g d'oignons coupés en huit
- 250 g de champignon de Paris, frais coupés en huit ou en quatre
- 200 g de demi-crème pour sauces
- 950 g d'eau
-
2
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
or 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre, moulu
- ½ c. à café de cumin, moulu (optional)
- 1 c. à café de paprika doux
- 800 g de pommes de terre à chair ferme en cubes (1 cm)
- 25 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 3 oignons en botte coupés en fines rondelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 403 kcal / 1687 kJ
- Protein
- 9 g
- Fat
- 18 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fibre
- 8.2 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Sodium
- 696 mg