
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le bouillon
- 1 dorade grise entière (environ 800 g)
- 2 échalotes coupées en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 2 pincées de sel
- 1 tige de citronnelle fraîche
- 1 c. à soupe de romarin frais
- 1000 g d'eau
Les canederli
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de lait
- 100 g de mie de pain
- 1 c. à soupe de persil frais, équeuté
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- farine de blé pour les canederli
- le zeste d'un citron jaune râpé
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 818.3 kcal / 3423.7 kJ
- Protein
- 95.8 g
- Fat
- 36 g
- Carbohydrates
- 19.3 g
- Fibre
- 2.1 g
- Saturated Fat
- 9.6 g
- Sodium
- 691.6 mg