Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 - 30 g huile d'olive
- 170 - 200 g de légumes à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)
- 700 - 800 g de légumes variés (poireaux, carottes, citrouille, patates douces...), en morceaux
- 750 - 850 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes
or 1 cube de bouillon de légumes - 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 3.6 g
Alternative recipes
Velouté de légumes
45min
Purée de pommes de terre
45min
Cuisson du riz
25min
Cuisson du riz basmati
35min
Sauce béchamel
15min
Cuisson du riz basmati
35min
Gratin de chou-fleur
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Velouté de champignons
20min
Soupe onctueuse végétarienne
45min
Sayur Iodeh (soupe de légumes au lait de coco)
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Blancs en neige
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Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min