Bouillon de poisson

Bouillon de poisson

No ratings
Prep. 5 min
Total 35 min
1315 g

Ingredients

  • 1500 g d'eau
  • 300 - 500 g d'arêtes de poisson coupées en morceaux (env. 5 cm/1 po) (voir Conseil)
  • ½ c. à thé de sel
  • 2 feuilles de laurier déshydratées
  • 200 g carotte coupées dès (5cm)
  • 1 bulbe de fenouil coupée en 4
  • 6 grains de poivre noir
  • 300 - 350 g d'oignons espagnols, en quartiers

Nutrition per 1315 g

Calories 942.3 kcal / 3942.5 kJ
Protein 133.5 g
Fat 32.1 g
Carbohydrates 32.3 g
Fibre 6.3 g
Saturated Fat 0.1 g
Sodium 3636.4 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...