Soupe aux champignons des bois
TM5 TM31 TM6

Soupe aux champignons des bois

2.3 (37 ratings)

Ingredients

  • 30 g d'échalote
  • 30 g de beurre
  • 500 g de champignons frais variés (cèpes, chanterelles, girolles, etc)
  • 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 700 g d'eau
  • 1 jaune d'œuf
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 - 3 brins de cerfeuil frais, ciselés, à ajuster en fonction des goûts

Nutrition
per 1 portion
Calories
504 kJ / 124 kcal
Protein
3.5 g
Carbohydrates
5.3 g
Fat
10 g
Fibre
4.3 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes