Soupe aux champignons des bois
TM6 TM5 TM31

Soupe aux champignons des bois

2.4 ( 39 ratings )

Ingredients

  • 30 g d'échalote
  • 30 g de beurre
  • 500 g de champignons frais variés (cèpes, chanterelles, girolles, etc)
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 700 g d'eau
  • 1 jaune d'œuf
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 - 3 brins de cerfeuil frais ciselés, à ajuster en fonction des goûts

Nutrition
per 1 portion
Calories
124 kcal / 504 kJ
Protein
3.5 g
Fat
10 g
Carbohydrates
5.3 g
Fibre
4.3 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes