Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour graisser
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre
or 1 c. à café de poudre de malt -
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g)
or 1 sachet de levure boulangère sèche - 500 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture et la finition
-
200
g de tomates cerises, coupées en deux
or 200 g d'olives, tout type, dénoyautées - 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel
- 20 g d'eau
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 458 mg
In Collections
Alternative recipes
Risotto alla milanese
30min
Pain toupie rapide
40min
Risotto alle cinque P
30min
Crème glacée aux fruits
5 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Yogourt nature
12h
Mousse au thon
5 min
Papet vaudois
55min
Focaccia au romarin
2h 30min
Mousse au mocca rapide
5 min
Focaccia aux tomates
40min
Croissants au jambon
35min