Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 0.4 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 195 mg
Alternative recipes
Ragoût de bœuf
1h 50 min
Grittibenz sucré
2h 15min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème
1h 15min
Salade de pomme de terre, légumes et poulet
No ratings
Pères Noël en pâte
2h 10min
Berry Curd (crème aux baies rouges)
No ratings
Truffes au moka
No ratings
Goulasch
3h
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45min
Curry de poulet à la japonaise
No ratings
Focaccia aux tomates
40min
Crème glacée aux fruits
5min