Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 550 g de sucre
- 5 œufs, séparer les blancs des jaunes
- 1 pincée de sel
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 1 citron, zeste prélevé à l’économe, jus réservé
- 80 g de farine
- 2 c. à café de poudre à lever
- 4 c. à soupe de kirsch
- 3 - 4 c. à soupe d'eau
- 12 carottes en massepain
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 23 g
Alternative recipes
Riz Casimir (8 portions)
1h
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Cake aux branches
1h 10min
Gâteau des rois
2h 15 min
Sauce au curry
5 min
Pain paysan
3h
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Milanais
3h
Gâteau aux carottes
1h 10min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Tresse bernoise
1h 45min