![Escargots à la pistache Escargots à la pistache](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0407dfc31d36c98dbd4c3e99707ccd33/Derivates/d50b281ab51012da9dd1d7f732bcd14b890449c2.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 50 g d'eau minérale
- 50 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 1 œuf
Le jour même
- 130 g de beurre de tourage
- farine T45, pour le plan de travail
- 125 g de lait
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre
- 25 g de jaune d'œuf, et 1 jaune pour la dorure
- 12 g de fécule de maïs
- ½ gousse de vanille
- 35 g de pâte de pistache
- 50 g de pépites de chocolat
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 977 kJ / 235 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 21 g
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