Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Épluchage
- 800 g de betteraves crues, coupées en deux (environ 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à thé de sel, au goût
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 11.2 g
- Fat
- 0.1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 4.7 g
- Sodium
- 628.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Éplucheur Purée de pommes de terre
35min
Viande hachée
35min
Vinaigrette citronnée
5min
Bouillon de poulet maison
50min
Sauce au chocolat pour tous les jours
20min
Mélange d'épices à steak de Montréal
5min
Betteraves sous-vide (avec le Peeler)
40min
Éplucher du gingembre
5min
Éplucheur Carottes rôties au thym et à la menthe
30min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10min
Pâte de bouillon de viande
45min
Moudre son café
5min