Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 320 g d'eau
- 15 g de sucre
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine et un peu pour fariner
- 40 g de beurre, en morceaux (1 cm) et un peu pour graisser
- 1 ½ c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1140 kJ / 270 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Pain tessinois
1h 50min
Pain accordéon aux herbes
1h 20 min
Pain d'épeautre pur
11h
Petits pains au lait
2h 5min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain sandwich
3h
Pain paysan
3h
Petits pains du 1er août
1h 10min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35 min
Crème glacée aux fruits
5 min
Pain toupie rapide
40min
Tresse bernoise
1h 45min