Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g de noisettes
- ¼ de c. à café de fleur de sel
- 150 g de prunes, séchées, dénoyautées
- 150 g de dattes, dénoyautées
- 150 g de figues séchées, sans la queue
- 300 g d'eau
- ½ cube de levure (env.20 g), émiettée
- 200 g de farine de seigle égrugé
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'eau
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 3271 kJ / 786 kcal
- Protein
- 39.2 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 42 g
Alternative recipes
Pain de mie
3h
Grittibenz sucré
2h 15min
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50 min
Potée de légumes
50 min
Bâtonnets aux noisettes
1h 50min
Cake au citron
1h 5 min
Pain d'épeautre pur
11h
Petits pains au müesli (sucrés)
2h
Pain croustillant à l’épeautre
No ratings
Gâteau de Linz
1h
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Cake choco-courgettes
1h 25min