Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à tartiner
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g d'huile de noisette
- 50 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 1 c. à café de cacao en poudre
- 150 g de lait concentré sucré
La pannacotta
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 300 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1377.3 kJ / 330.4 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Carbohydrates
- 27.6 g
- Fat
- 21.6 g
- Saturated Fat
- 13.1 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 70.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Fondant au chocolat
40min
Roulé de saumon, chèvre et pommes de terre
1h
Flan pâtissier au chocolat au lait
1h 40 min
Cheesecake speculoos et caramel
2h 45min
Croustillant Carambar et Chamallows
35min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Brownies Kinder Bueno
35min
Cheesecake sans cuisson aux Oreo®
12h
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Roulé à la pâte à tartiner
25min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30 min