
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g d'oignons coupés en quatre
- 80 g d'huile végétale
- 20 g de gingembre, frais pelé, coupé en lamelles (2 mm)
- 4 gousses d'ail
- 2 piments verts, frais coupés en deux, épépinés ou non
- 2 gousses de cardamome noire, légèrement aplaties
- 4 clous de girofle
- 1 bâton de cannelle
- 1 c. à café de poudre de curcuma séché
- 1 c. à café de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 600 g de filets de pangasius, sans la peau frais ou surgelés, le cas échéant décongelés, coupés en morceaux (3-4 cm)
- 160 g de crème de noix de coco
- 90 g d'eau
- 25 g de jus de citron vert
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 417 kcal / 1743 kJ
- Protein
- 26 g
- Fat
- 31 g
- Carbohydrates
- 9 g